Ilidia

Ilidia Medina

Heyhey, mijn naam is Ilidia en ik ben onder andere werkzaam als art mediator bij 100% Hedendaags. 

Al van jongs af aan ben ik het liefst bezig met verschillende vormen van creëren. Van sieraden maken tot aan spoken word tekst schrijven, van dansen tot acteren. Daarom ben ik na mijn middelbare school een acteursopleiding gaan volgen aan De Mbo Theaterschool school en daarna een docent dans opleiding in Amsterdam. 

Op het mbo zat ik op een gegeven enorm in de knoop met mezelf. Mijn lichaam veranderde, ik had mijn eerste serieuze relatie, thuis gebeurde er van alles, ik ging meer werken, moest zelf mijn rekeningen betalen en dan ook nog de deadlines van school behalen. Hoe houd je alle ballen omhoog en vind je genoeg ruimte voor je eigen speelsheid, persoonlijke ontwikkeling, emotionele veiligheid en familie/vrienden? 

Hier komt voor mij de noodzaak en mijn drive als art mediator om de hoek kijken. Het doet mij pijn om te horen hoe gestrest, eenzaam, depressief, onzeker en etc. een mbo’er kan zijn. Ik wil graag bijdragen aan meer ruimte waar studenten zich emotioneel kunnen uiten, een plek of moment bieden waarin zij zich geborgen en gedragen voelen. 

Als art mediator smelt ik daarom  mijn persoonlijke ontwikkeling vanuit een holistische visie samen met (hedendaagse) kunst. Creativiteit stroomt immers door onze aderen. Wat nou als we onszelf beter leren kennen aan de hand van iets wat we in essentie het beste doen: creëren. 

Naast mijn werk bij 100% Hedendaags geef ik dans- en bewegingslessen.Ik wil graag invoelbaar maken hoe belangrijk het is dat mensen de relatie met hun lichaam aangaan. Ik werk met peuters, basisschoolleerlingen en (jong) volwassen. Tijdens mijn lessen ligt de focus op het luisteren naar individuele verlangens van deelnemers en help ik zoeken naar vormen van eigen unieke manier van uiten.

Mijn missie is om mensen bewust te maken van hun persoonlijke kracht en/of innerlijke artiest door hen ruimte, structuur, geborgenheid en bovenal transparantie te bieden. 

Ik zeg laten we samenkomen, samen creëren en samen ontwikkelen, doe je mee? 


Aan de slag!


Ontdek de art-mediators

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Hou me op de hoogte